Merida, eSpresso 200

Merida, eSpresso 200

22,997.00

eSPRESSO RAMME

HFS-hydroforming Prolite 66 triple butted aluminium frame based around fast rolling 700c wheels and with commuting and leisure riding in mind. A higher front end and a compact geometry make for a more upright and extremely comfortable riding position. Comes equipped with mudguards, rear rack, side stand, lock and lights.

INTEGRERT KABEL/WIRE-TREKKING / SMART ENTRY

Vi har integrert kabel/wire-trekking på alle våre eSPRESSO-modeller. Kabler/wire er trukket gjennom rammen, og innganger og utganger går gjennom smidige gjennomføringer. Det er bare et smart system for integrert trekking og fiksering som garanterer pålitelig trekking uten ulyder, og gir sykkelen et stilrent utseende.

MANGE ALTERNATIVER

Med vår eSPRESSO-serie kan du velge mellom den klassiske diamant-rammen eller ramme med ekstra lavt innsteg (men likevel høy torsjonsstivhet) slik at du kan velge den ideelle sykkelen for deg. Vi tilbyr også en rekke forskjellige kombinasjoner av motor og batteri med vår eSPRESSO-serie. Det gir deg enda flere muligheter til å velge den perfekte eSPRESSO-sykkelen.

LÅSBARE GAFLER

Dempegaffelen kan låses på modellene XT-EDITION og 900 EQ – via fjernkontrollspak på styret. Perfekt for smidige klatreetapper eller når du presser hardt på pedalene mens du står. 

X-TAPER

Konisk styrerør med 1 1/8"-lager i toppen og 1 1/2" i bunnen. Kombinert med konisk kronerør (med den tilhørende delen på gaffelen) oppnår man meget god stivhet og presise styreegenskaper som styrker tilliten.

MED K/C/F-FESTE

Sykler med K-feste har festepunkter på kjedestagene for montering av en MERIDA støtte, mens sykler med C-feste her integrert feste for bagasjebrett bak. Sykler med F-feste leveres med integrerte festepunkter for skjermer.

HURTIGRULLENDE 700C HJUL

Hele serien kjører på hurtigrullende 700c hjul, som er ideelle for landeveier, småveier og fine løyper. Vi monterer dekk med reflekterende sidevegger og punkteringsbeskyttelse, som bringer deg til målet raskt og sikkert.

Quantity:
Legg til